Sist men inte minst: Fru ordföranden

Spindeln  i nätet KUF heter Erika Hellsing Rydergård. Som varandes den minst estetiska (läs minst verklighetsfrånvända) i gänget är det, tack och lov, hon som har ordförandeposten och det tunga uppdraget som officer of fondraising till Tillställningen. Erikas studiemeritlista är lång och som vanlig dödlig, är det lätt att tappa andan om man skulle räkna upp alla projekt hon koordinerat eller lett. Läxläsningsprojekt, orkesterresor och  språkprojekt, för att nämna några.

Erika jobbar på SKL och har en politisk masteerexamen i bakfickan. Hon har studerat i Uppsala och i Essex och i Ryssland. Och i Frankrike. Och i? Hon talar, förutom svenska och engelska, franska och ryska (och grönländska?). 

Erika brinner för mänskliga rättigheter och har deltagit i flera konferenser och projekt på området. På fritiden är det inte ovanligt att hitta Erika någontans i skogen, kanske vid en lägereld eller på en häst, eller till skidor. Numera mest det sistnämnda då det ryktas om att Erika ligger i hårdträning.

 Vad är egentligen Nochlezhka? Vem av Hellsing-Rydergårdskorna kommer att gå i mål först under Vasaloppet och hur finansierar man en festival? Idel frågor. Kanske kan ordföranden svara på dessa strax. Men tillsvidare kommer här ytterligare en ledtråd till Tillställningen: www.harpa.se

Allt gott!
/Ida

 

P.S. Digiti minimi betyder lillfinger. Muskeln Kajsa beskrev tidigare heter musculus extensor digiti minimi. Lita inte alltid på Wikipedia.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0