Mer om fundedbyme

Det drar ihop sig! Om en och en halv månad sparkar vi igång Tillställningen. Jämställdheten inom svensk scenkonst är under all kritik, och det finns enligt Kulturrådet ingen ursäkt för att acceptera denna ojämlika fördelning. Vi håller med. Det är inte kunskap vi saknar. Det är initiativ, vilja och lite jävlaranamma. Vi i föreningen KUF bestämde oss för att ta saken i egna händer, och vi introducerar därför stolt Tillställningen – en festival för unga kvinnors scenkonst den 16 april på Café Amsterdam/Galleri Aguéli på Södermalm i Stockholm.

Du kan säkra din biljett till festivalen redan nu! Genom www.fundedbyme.com kan du sponsra festivalen med så mycket du känner för (minst 100 kr). I gengäld får du fina presenter:

100 kr eller mer: en kram och en kaka när du kommer till festivalen.

200 kr eller mer: ovanstående samt gratis inträde till Tillställningen.

1000 kr eller mer: ovanstående samt den svängiga skivan Turns med Ida Karlsson Quartet.

Fundedbyme är ett nystartat projekt som ger sådana som oss i Föreningen KUF möjlighet att genomföra sina projekt. För att fundedbyme ska bli hållbart kommer 6% av det du bidrar med att gå tillbaka till att administrera verktyget. Du bidrar alltså både till Tillställningen och till ett nytt sätt att finansiera projekt, innovationer och kultursatsningar!

Vi kommer att få veta vem som sponsrat oss men skicka gärna ett mail med den goda nyheten så får du ett stort TACK tillbaka. Vi ses på Blecktornsgränd den 16 april!

Väl mött!   

Erika Hellsing Rydergård

Ordförande, Föreningen KUF

 

Ida Karlsson

Kassör, Föreningen KUF

 

Kajsa Hellsing Rydergård

Sekreterare, Föreningen KUF


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0